Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 20 oktober 2022

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Bekijk dan de FAQ voor de veelgestelde vragen. Voor andere vragen kunt u op de contactpagina zien hoe u ons kunt bereiken.

Ook in de nacht van 24 op 25 oktober wordt gewerkt aan de A20

Aankomend weekend wordt aan de A20 richting Rotterdam gewerkt. Gezien de omvang van de werkzaamheden is het nodig om in de nacht van maandag 24 oktober op dinsdag 25 oktober ook te werken. De A20 is dan dicht van 22.00 tot 5.00 uur. De opritten in Maassluis en Vlaardingen gaan al om 21:00 uur dicht. Lees meer

Werkzaamheden A20
Beeld: Rijkswaterstaat

Weekendafsluitingen A20: iedere minuut telt

Om de verbreding van de A20 ook in de richting Rotterdam te realiseren sluiten we in het najaar drie weekenden de A20 tussen Maassluis en Kethelplein in de richting van Rotterdam af. Ook werken we regelmatig in de nacht. Tijdens deze afsluitingen verrichten we zoveel mogelijk werkzaamheden, met als inzet de hinder zo kort mogelijk te laten duren. Door te kiezen voor weekendafsluitingen en nachtafsluitingen in plaats van een langdurige (gedeeltelijke) afsluiting, waarborgen we de veiligheid van de weggebruiker en mensen op het werk. Een ander voordeel is dat in een korte tijd veel werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Lees meer

Werkzaamheden A20
Beeld: Rijkswaterstaat

Aangepaste (winter) openingstijden informatiecentrum

Het wordt weer kouder en we zitten weer iets meer binnen dan bij de hoge temperaturen van afgelopen zomer. Vanaf november hebben we aangepaste openingstijden voor ons informatiecentrum:

- Woensdag t/m vrijdag van 10.00 uur – 16.00 uur

- Iedere eerste zaterdag van de maand van 11.00 – 16.00 uur. Dus 5 november en 3 december zijn wij geopend. In de kerstvakantie zijn we twee weken gesloten wat betekent dat we in januari op zaterdag de 14e zijn geopend.

Hou de nieuwsbrief in de gaten voor het bijwonen van verschillende activiteiten!

Informatiecentrum
Beeld: Rijkswaterstaat

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)