Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 27 januari 2022

Ons informatiecentrum is weer geopend!

Gelukkig mochten ook wij de dag na de persconferentie van 25 januari onze deuren weer openen voor publiek. Met veel enthousiasme ontvangen we iedereen weer graag in ons informatiecentrum!

De afgelopen periode heeft het werk zeker niet stil gelegen; we praten jullie graag bij over de actuele stand van zaken rondom alle werkzaamheden aan de Blankenburgverbinding. De bouw van de tunnelelementen van de Maasdeltatunnel gaat in rap tempo nu in het Damen Verolme Dok en ook over de ontwikkelingen bij de A20 is veel te vertellen. Een bezoek aan het nieuwe uitkijkpunt bij de Maasdeltatunnel Vlaardingen, onder begeleiding van een voorlichter, is mogelijk op de zaterdagen. Reserveer hiervoor een plekje via onze website(link naar programma) en kom alles te weten over wat er in de bouwkuipen te zien is. Een bezoek aan het informatiecentrum zelf hoef je niet van tevoren te reserveren, kom gezellig spontaan langs!

Vanwege de nog geldende coronamaatregelen zijn wij wel verplicht om iedereen bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs en legitimatie te vragen. Binnen geldt een mondkapjesplicht en 1,5 meter afstand houden van andere bezoekers.

Actuele openingstijden
Het informatiecentrum is geopend op de volgende dagen:

  • Woensdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur
  • Zaterdag van 11.00 – 15.00 uur
  • Maandag en dinsdag gesloten

Heel graag tot snel!

Meer informatie over ons informatiecentrum? Klik hier

Informatiecentrum
Beeld: Rijkswaterstaat

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)