Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 12 mei 2023

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Bekijk dan de FAQ voor de veelgestelde vragen. Voor andere vragen kunt u op de contactpagina zien hoe u ons kunt bereiken.

Nachtafsluitingen A20 richting Hoek van Holland en verbindingswegen Kethelplein

Van maandag 15 mei 22.00 uur tot dinsdag 16 mei 05.00 uur is de A20 richting Hoek van Holland tussen het Kethelplein en afrit 9 Vlaardingen (Holysingel) afgesloten. Ook de verbindingsweg vanaf de A4 richting Delft naar de A20 richting Rotterdam is dicht. Oprit 16 Vlaardingen-Oost naar de A4 richting Delft gaat om 21.00 uur dicht. Lees meer

A20
Beeld: Rijkswaterstaat

Testen apparatuur tolheffing op A12

Vanaf medio mei test de RDW op de A12 de apparatuur voor kentekenherkenning. Dit is de apparatuur die de RDW wil gebruiken voor tolheffing op de Blankenburgverbinding. De apparatuur fotografeert en registreert het kenteken van passerende voertuigen. Tijdens de test wordt steekproefsgewijs het kenteken van passerende voertuigen tijdelijk vastgelegd en daarna weggegooid. Lees meer

Tolportaal
Beeld: Rijkswaterstaat

Informatiecentrum gesloten op 18 en 19 mei

Vanwege Hemelvaartsdag is het informatiecentrum op 18 en 19 mei gesloten. Na Hemelvaartsdag bent u vanaf woensdag 24 mei weer van harte welkom.

Informatiecentrum
Beeld: Rijkswaterstaat

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)