Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 25 mei 2023

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Bekijk dan de FAQ voor de veelgestelde vragen. Voor andere vragen kunt u op de contactpagina zien hoe u ons kunt bereiken.

Rozenburgse Boulevard is weer open, Botlekweg afgesloten tot 9 juni

De werkzaamheden rondom de Maasdeltatunnel zijn nu zover klaar, dat we de wegen rond de tunnel weer op hun definitieve plaats kunnen leggen en waterkeringen op de juiste hoogte kunnen brengen. De Boulevard ligt na vier jaar weer op zijn oude plaats en is weer open voor al het verkeer.

Voor de aanleg van het nieuwe kruispunt van de Droespolderweg en de Botlekweg is de Botlekweg momenteel afgesloten tussen de Droespolderweg en de Binnendijk. De werkzaamheden duren langer dan gepland. Daarom duurt de afsluiting van de Botlekweg tot vrijdag 9 juni einde van de dag. Lees meer

Boulevard Rozenburg
Beeld: Rijkswaterstaat

Nachtafsluiting op- en afritten A15 op 30 mei

Van dinsdag 30 mei 21.00 uur tot woensdag 31 mei 05.00 uur voert BAAK ter hoogte van Rozenburg algemene onderhoudswerkzaamheden uit bij de A15. Deze nacht worden onder andere de bermen gemaaid. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is ter hoogte van Rozenburg in beide richtingen 1 rijstrook beschikbaar op de A15. Verschillende op- en afritten zijn deze nacht enkele uren afgesloten. Lees meer

Knooppunt Rozenburg
Beeld: Rijkswaterstaat

Video | Groene geluidschermen

In deze video bekijken Herman en Anouska de beplanting rondom de geluidschermen van de A20. Welke planten bedekken de geluidschermen en hoe ziet het er aan de achterkant uit, waar de bewoners op uitkijken? Bekijk de video

Vlog groen langs de A20
Beeld: Rijkswaterstaat

Nachtafsluiting A20 richting Hoek van Holland op 31 mei

Voor onderhoudswerkzaamheden is van woensdag 31 mei 22.00 uur tot donderdag 1 juni 05.00 uur de A20 richting Hoek van Holland afgesloten tussen het Kethelplein en afrit 7 Maassluis. Verkeer op de A4 richting Delft kan via het Kethelplein wel naar afrit 9 Vlaardingen (Holysingel).

De opritten bij de Holysingel en de Marathonweg gaan woensdagavond al om 21.00 uur dicht.  Lees meer

Afsluiting A20
Beeld: Rijkswaterstaat

Informatiecentrum ook weer geopend op zaterdag

Vanaf 27 mei is het informatiecentrum elke zaterdag weer geopend tussen 11.00 – 15.00 uur (naast de reguliere openingstijden woensdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur). We verzorgen een presentatie over het project en/of een rondleiding door het informatiecentrum. Je kunt je hiervoor aanmelden via onze site óf kom spontaan langs. Een kopje koffie staat klaar. Tot dan!

Informatiecentrum
Beeld: Rijkswaterstaat

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)