Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 3 februari 2023

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Bekijk dan de FAQ voor de veelgestelde vragen. Voor andere vragen kunt u op de contactpagina zien hoe u ons kunt bereiken.

Fasering wegennet Rozenburg

Voor de bouw van de Blankenburgverbinding zijn de wegen rondom de bouwplaats van de Maasdeltatunnel tijdelijk aangepast. De werkzaamheden zijn nu zover klaar dat de wegen rondom de tunnel opnieuw aangelegd worden. Voor de aanpassingen zijn afsluitingen van wegen nodig. 

Lees meer over de afsluitingen

Presentatie in het informatiecentrum op zaterdag 11 februari

Zaterdag 11 februari verzorgen onze voorlichters in het informatiecentrum een presentatie over de Blankenburgverbinding met de nieuwste luchtfoto’s van het project én met wat meer focus op het afzinken van de tunnelelementen. 

Lees meer en schrijf u in!

Nachtafsluitingen op- en afritten A15 op 9 tot 11 februari

Vanaf donderdag 9 februari tot zaterdag 11 februari zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de A15. Om het werk veilig te kunnen uitvoeren zijn afsluitingen nodig. Wat dit precies inhoudt kunt u lezen door hieronder op lees meer te klikken.

Lees meer

Nachtafsluitingen op- en afritten A20 ri Rotterdam voor onderhoud

Van woensdag 8 februari 21.00 uur tot donderdag 9 februari 5.00 uur voeren we onderhoudswerk uit op de A20 richting Rotterdam. We werken tussen het nieuwe knooppunt Vlaardingen en het Kethelplein. Onder andere wordt de vluchtstrook geveegd.

Lees meer

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)