Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 30 juni 2023

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Bekijk dan de FAQ voor de veelgestelde vragen. Voor andere vragen kunt u op de contactpagina zien hoe u ons kunt bereiken.

Tunneldeel Isabella terug naar droogdok Damen Verolme Rotterdam voor reparatie

Het tweede tunneldeel van de Maasdeltatunnel (genaamd Isabella) dat bij het afzinken op 29 april beschadigd raakte, is op dinsdag 27 juni naar het droogdok van Damen Verolme Rotterdam gesleept voor herstel. Deze operatie neemt ongeveer drie maanden in beslag. Lees meer

Damen Verolme dok
Beeld: Rijkswaterstaat

Vernieuwde A20 zo goed als gereed: een terugblik op de werkzaamheden op en onder de A20

Door de komst van de Blankenburgverbinding wordt het de komende jaren drukker op de A20. Daarom is de A20 flink aangepakt voor de komst van de nieuwe A24. In dit artikel blikken we terug op de werkzaamheden die hiervoor nodig waren. Lees meer

Terugblik A20
Beeld: Rijkswaterstaat

Een kijkje in de bouwkuip of een presentatie bijwonen in het informatiecentrum? Er is nog plek!

De komende weken is er weer voldoende te beleven in het informatiecentrum. Kom langs voor een presentatie over de Blankenburgverbinding of ga met een voorlichter mee de bouwkuip van de Maasdeltatunnel in voor een rondleiding. Bekijk snel onze agenda, want vol = vol. 

Let op: Toegang in de bouwkuip vanaf 16 jaar. Het bouwterrein is helaas niet toegankelijk voor rolstoel- of scootmobielgebruikers en mensen die slecht ter been zijn.

Bekijk de activiteiten

Vlag informatiecentrum
Beeld: Rijkswaterstaat

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)