Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 8 september 2023

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Bekijk dan de FAQ voor de veelgestelde vragen. Voor andere vragen kunt u op de contactpagina zien hoe u ons kunt bereiken.

Nachtafsluitingen A15 en twee weken afsluiting oprit 14 van de Trentweg naar A15 richting Rotterdam

Op 8 en 9 september werken we twee nachten op de A15 ter hoogte van Rozenburg. In de nacht van 8 september is de snelweg richting Maasvlakte dicht, in de nacht van 9 september richting Rotterdam. Vanaf 9 september is de oprit vanaf de Trentweg naar de A15 richting Rotterdam voor twee weken dicht. Lees meer

A15
Beeld: Rijkswaterstaat

Natuur rondom Blankenburgverbinding krijgt steeds meer vorm

Voor de Blankenburgverbinding wordt niet alleen aan de nieuwe snelweg gewerkt, ook het gebied rond de weg krijgt een kwaliteitsimpuls. Tussen de A20 en de Hoekse lijn wordt de Krabbeplas aangepakt, het Krabbepark vernieuwd en de oversteek van dieren verbeterd.Lees meer

Krabbeplas
Beeld: Rijkswaterstaat

Rondleidingen bouwkuip groot succes!

Vanuit het informatiecentrum organiseren we wekelijks rondleidingen op het bouwterrein van de Maasdeltatunnel Noord. Dat dit een succes is blijkt wel uit de aanmeldingen die razendsnel binnenkomen zodra bekend is gemaakt wanneer we een rondleiding organiseren. Vanwege de veiligheid en de werkzaamheden die nog plaatsvinden in de diepe toerit, kunnen maximaal 10 personen per keer mee. De komende tijd organiseren we zeker nog meer bezoeken, hou de nieuwsbrief, website en socials in de gaten zodat u er volgende keer ook bij bent!

Rondleiding bouwplaats
Beeld: Rijkswaterstaat

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)