Extra nieuwsbrief Blankenburgverbinding 30 januari 2024

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Bekijk dan de FAQ voor de veelgestelde vragen. Voor andere vragen kunt u op de contactpagina zien hoe u ons kunt bereiken.

1 februari nachtafsluiting Maassluissedijk

Van donderdag 1 februari 22.00 uur tot vrijdag 2 februari 05.00 uur is de Maassluissedijk ter hoogte van het bouwterrein van de Blankenburgverbinding afgesloten voor autoverkeer. Auto- en vrachtverkeer wordt omgeleid via de A20, tractoren via de Broekpolderweg. Het fietspad blijft open.

De woningen en bedrijven aan de Maassluissedijk 198, 200, 202, 204 en 206 zijn bereikbaar vanaf Maassluis. Maassluissedijk 175 (Hoogheemraadschap van Delfland) is bereikbaar vanaf Vlaardingen. De woningen met nummer 188 en 192 zijn bereikbaar via de George Stephensonweg in Vlaardingen.

Tijdelijke versmalling Maassluissedijk
Ter hoogte van het bouwterrein van de Blankenburgverbinding is in de afgelopen weken schade ontstaan aan het wegdek. Momenteel onderzoeken we hoe de schade is ontstaan en hoe deze kan worden hersteld.

Op de locatie van de schade is de Maassluissedijk versmald naar 1 rijstrook. In de nacht van 1 februari plaatsen we een barrier bij de versmalling zodat we daarachter veilig kunnen weken. We verwachten dat de Maassluissedijk medio maart weer volledig beschikbaar is.

Afsluiting Maassluissedijk
Beeld: Rijkswaterstaat

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)