Nieuwsbrief Blankenburgverbinding

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Bekijk dan de FAQ voor de veelgestelde vragen. Voor andere vragen kunt u op de contactpagina zien hoe u ons kunt bereiken.

Laatste collegetour over bouw Maasdeltatunnel: ‘Jammer dat dit de laatste was’

Op 13 en 25 maart organiseerden we de vijfde en laatste editie van de collegetour over de bouw van de Maasdeltatunnel. In deze editie stonden de afzinkdagen en de afbouw van de tunnel centraal. Nog één keer kon het publiek een kijkje krijgen achter de schermen en vragen stellen. Lees het artikel en kijk terug

Collegetour
Beeld: Rijkswaterstaat

Verlichting Maasdeltatunnel wordt aangepast voor vleermuizen

Nu de Maasdeltatunnel één geheel is, is er een nieuwe route ontstaan voor vleermuizen. Echter zijn deze beschermde dieren gevoelig voor blauw en ultraviolet licht. Om die reden heeft Rijkswaterstaat besloten om in de Maasdeltatunnel vleermuisvriendelijke verlichting toe te passen: de Batlamp. Lees meer

Batlamp
Beeld: Rijkswaterstaat

Aangepaste openingstijden informatiecentrum

Vanwege de komende feestdagen is ons informatiecentrum gesloten op zaterdag 30 maart, zaterdag 27 april (Koningsdag) en 9 mei (Hemelvaartsdag). 

Informatiecentrum
Beeld: Rijkswaterstaat

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)