Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 7 juni 2024

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Bekijk dan de FAQ voor de veelgestelde vragen. Voor andere vragen kunt u op de contactpagina zien hoe u ons kunt bereiken.

Nachtafsluitingen A20 op 10, 11 en 12 juni

Voor het plaatsen van twee portalen over de A20 zijn nachtafsluitingen van de snelweg nodig. Van 10 tot en met 12 juni is de A20 in de nacht in beide richtingen afgesloten tussen 22.00 uur en 05.00 uur. De rijbaan richting Hoek van Holland is dicht tussen Kethelplein en afrit 7 Maassluis. De rijbaan richting Rotterdam is op 10 en 11 juni dicht tussen oprit 7 Maassluis en afrit 8 Vlaardingen-West, op 12 juni is de rijbaan richting Rotterdam dicht tussen oprit 7 Maassluis en het Kethelplein. Lees meer

Nachtwerkzaamheden A20
Beeld: Rijkswaterstaat

Première film Maasdeltatunnel | Sneak preview eerste beelden

Op donderdag 6 juni ging de film over de bouw van de Maasdeltatunnel in premiere in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Collega’s waren uitgenodigd om de film als eerste te bekijken. In deze video geven we een sneak preview van de film en vroegen we de aanwezigen naar hun eerste reacties. Deze film delen we binnenkort op onze digitale kanalen, klik hier om de eerste beelden en reacties te bekijken. 

Film Maasdeltatunnel
Beeld: Rijkswaterstaat

Het portret van Simon Jan Groenveld: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder

Simon Jan Groenveld zat zijn hele werkzame leven zo’n beetje in het buitenland, maar is in november 2022 begonnen als Coördinator Integrale Afbouw bij bouwconsortium BAAK voor de Blankenburgverbinding.

Al vrij snel werd hij ook projectmanager van de Maasdeltatunnel en sinds medio maart 2023 tevens van de Hollandtunnel. Hoe is hij hier terecht gekomen en hoe kijkt hij tegen de Blankenburgverbinding aan? Lees het hele interview

Portret Simon Jan
Beeld: Rijkswaterstaat

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)