Nieuwe rondvaarten vanaf maart 2024 (data aangepast)

In de zojuist verstuurde nieuwsbrief zijn de data onjuist opgenomen. In deze nieuwsbrief en in het aanmeldformulier staan de juiste data.

Dit voorjaar organiseert aannemer Van Hattum en Blankevoort samen met Rijkswaterstaat nieuwe rondvaarten langs het bouwterrein van Zoutdam IJmuiden. Het bouwterrein is normaal niet erg zichtbaar, maar vanaf het water kunnen we goed uitleggen en laten zien waar we aan werken. Stap aan boord van het schip Koningin Emma en ontdek het verhaal achter Zoutdam IJmuiden.

Waar en wanneer?

Wilt u meevaren en de eerste contouren van Zoutdam IJmuiden van dichtbij aanschouwen? Meld u dan aan voor één van de vijf rondvaarten. De rondvaarten zijn op 12 maart, 27 maart, 17 april, 22 mei en 19 juni. Op dinsdag 12 maart en woensdag 27 maart kunt u de twee pijlers van Zoutdam IJmuiden nog op het bouwterrein aanschouwen, voordat ze begin april in het Binnenspuikanaal worden geplaatst.

De boot vertrekt om 16:00 uur vanaf Sluisplein 78 en rond 18:00 uur staat u weer aan wal. Kinderen tot 13 jaar mogen meevaren onder toezicht van een volwassenen. U kunt de auto gratis in de buurt parkeren. Zien we u daar?

Aanmelden

Aanmelden voor één van de vijf rondvaarten kan via het aanmeldformulier. Per rondvaart kunnen maximaal 80 personen meevaren, dus wees er snel bij. Wij sturen een bevestiging als u mee kan op een van de vaartochten. Als de rondvaarten vol zijn, plaatsen we u op een reservelijst. U ontvangt dan bericht als er een plek vrijkomt.

Colofon

Meer weten?

Kijk op: rijkswaterstaat.nl
U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002
(weekdagen: 07.00 uur - 20.00 uur. Zon- en feestdagen: 10.00 uur - 18.30 uur)