A9 Badhoevedorp-Holendrecht

Rijkswaterstaat verbreedt de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht naar vier rijstroken per rijrichting en legt een wisselbaan aan. Hierdoor verbetert de doorstroming en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Ook wordt de leefbaarheid in de omgeving vergroot. Bij Amstelveen komt de A9 over een lengte van 1,6 kilometer verdiept te liggen met drie overkappingen. Bij Ouderkerk aan de Amstel en Amstelveen komt veertien kilometer aan geluidschermen langs de weg en wordt extra stil asfalt aangebracht. Het project A9 Badhoevedorp-Holendrecht is onderdeel van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere.

Nachtelijke werkzaamheden op – en afritten 4, 5 en 6 A9BAHO

Vanaf maandag 15 juni gaat VeenIX in de nacht grondonderzoek (sonderingen) uitvoeren op de op- en afritten 4 Ouderkerk aan de Amstel, 5 Stadshart/Amstelveen en 6 Aalsmeer. Om de werkzaamheden uit te voeren gaan de op- en afritten om de beurt dicht. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid met gele borden.

Nachtelijke afsluitingen op- en afritten 4, 5 en 6

Voorbereidende werkzaamheden A9BAHO: sloop panden Oude Dorp Amstelveen

Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht, moeten we panden in onder andere het Oude Dorp in Amstelveen slopen. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Sloop woningen Oude Dorp Amstelveen

Amstelveen InZicht weer open

Belevingscentrum Amstelveen InZicht is weer open. Vanwege het coronavirus was de locatie gesloten. In het centrum zijn maatregelen getroffen om een bezoek veilig te laten verlopen.

Inzicht weer open

Inzicht weer open

Dit zijn de mensen van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht

Aannemer VeenIX is buiten al volop aan de slag met voorbereidende werkzaamheden voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Wij nemen je mee achter de schermen en laten je kennis maken met de mensen achter VeenIX en Rijkswaterstaat.

Dit zijn de mensen van de A9BAHO

Theo Zwakhals van VeenIX