A9 Badhoevedorp-Holendrecht

In deze editie van de nieuwsbrief is onder andere informatie te vinden over de weekendafsluiting van de A9 van 1 tot 4 september, het webinar en de inloopmarkt die we eind september organiseren en kunt u zich inschrijven voor de fietsrondleidingen die begin september weer van start gaan.   

Rijkswaterstaat verbreedt de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht naar vier rijstroken per rijrichting en legt een wisselbaan aan. Hierdoor verbetert de doorstroming en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Ook wordt de leefbaarheid in de omgeving vergroot.  Het project A9 Badhoevedorp-Holendrecht is onderdeel van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere.

1-4 september: A9 in één richting dicht: vanaf knooppunt Badhoevedorp tot aan knooppunt Holendrecht

Van vrijdag 1 september 20.00 uur tot maandag 4 september 5.00 uur is de A9 richting Amsterdam/Utrecht dicht, vanaf knooppunt Badhoevedorp tot aan knooppunt Holendrecht. Verkeer vanuit de richting Schiphol/Haarlem, richting Amsterdam of Utrecht moet rekening houden met ca. 10-30 minuten extra reistijd.

Weekendafsluiting A9 1-4 september

Weekendafsluiting 1-4 september

Afsluitingen A9: bereid je reis goed voor met Ask&GO

Van vrijdag 1 september 20.00 uur tot maandag 4 september 5.00 uur is de A9 in één richting dicht: vanaf knooppunt Badhoevedorp tot aan knooppunt Holendrecht. Tijdens deze afsluitingen is de persoonlijke reisadviesdienst Ask&GO actief. Zo ga je goed voorbereid op weg.

Ask&Go

Ask&GO

Eind september: webinar en inloopmarkt Amstelveen

Op donderdag 21 september organiseren wij weer een webinar (digitaal) over de werkzaamheden in Amstelveen. Een week later, op donderdag 28 september, zijn wij in de Schouwburg in Amstelveen te vinden voor een toelichting op de werkzaamheden en om uw vragen te beantwoorden. Voor het webinar moet u zich aanmelden, voor de inloopmarkt is dat niet nodig.  

Op een later moment organiseren we ook weer een informatiemoment over het traject ter hoogte van Ouderkerk aan de Amstel. Op dit deel begint dan een nieuwe fase waar we u graag meer over vertellen. Via deze nieuwsbrief en online bezoekerscentrum houden we u op de hoogte.  

Informatie webinar en inloopmarkt Amstelveen

Webinar 2023

Fiets- en busrondleidingen A9BAHO vanaf september weer van start

Vanaf september gaan de fietsrondleidingen langs de A9BAHO weer van start. Onze collega's Wilson en Peter vertellen u alles over de werkzaamheden, planning, techniek en nog veel meer. Liever mee met de bus? Ook dat kan. Elke maand organiseren we een bustour langs de hoogtepunten van het programma weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere. Aanmelden voor de zowel de fiets- als busrondleiding kan via ons online bezoekerscentrum. 

Meld u aan voor de fiets- of busrondleiding

Fietsrondleiding

Bouwfoto's augustus

Na een welverdiende vakantie, zijn de mannen en vrouwen van VeenIx vanaf 14 augustus buiten weer gestart met de werkzaamheden aan de A9. Dat leverde de afgelopen twee weken direct weer mooie plaatjes op. 

Bouwfoto's augustus

Bouwfoto aug

Blijf op de hoogte met de actuele hinderkaart

Op de actuele hinderkaart is te vinden of er omgevings- en/of verkeershinder door de werkzaamheden bij u in de buurt gepland is. Zo bent u altijd op de hoogte. 

Actuele hinderkaart

Hinderkaart