A9 Badhoevedorp-Holendrecht

In deze nieuwsbrief leest u meer over de aankomende weekendafsluitingen, hoe u het webinar over de werkzaamheden in Amstelveen terug kunt kijken, informatie over de inloopmarkt in Amstelveen van aanstaande donderdag 28 september en over de fietsrondleidingen langs het werk in Ouderkerk aan de Amstel.  

Rijkswaterstaat verbreedt de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht naar vier rijstroken per rijrichting en legt een wisselbaan aan. Hierdoor verbetert de doorstroming en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Ook wordt de leefbaarheid in de omgeving vergroot.  Het project A9 Badhoevedorp-Holendrecht is onderdeel van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere.

Weekendafsluitingen A9 Badhoevedorp – Holendrecht in oktober

In het weekend van vrijdag 29 september en vrijdag 6 oktober is de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht (deels) afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2 en vice versa en moet rekening houden met 10-30 minuten extra reistijd. De tussenliggende op- en afritten zijn deze weekenden zoveel mogelijk open. 

Weekendafsluitingen A9BAHO in oktober

Weekendafsluiting

Kom aanstaande donderdag 28 september naar de inloopmarkt in Amstelveen

Op donderdag 28 september, van 19.00 uur tot 20.30 uur, zijn wij in de Schouwburg in Amstelveen te vinden voor een toelichting op de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen en om uw vragen te beantwoorden. Komt u ook langs? Aanmelden is niet nodig. 

Kom naar de inloopmarkt

Inloopmarkt

Kijk het webinar over de werkzaamheden aan de A9 terug

Op donderdag 21 september organiseerde wij een webinar over de werkzaamheden aan de A9BAHO. Heb je het webinar gemist? Geen probleem, je kunt het webinar elk moment terugkijken.

Terugkijken webinar

Webinar donderdag

Nu ook fietsrondleidingen langs de A9 in Ouderkerk aan de Amstel

Begin dit jaar is VeenIX gestart met de uitbreiding van viaducten en bruggen in Ouderkerk aan de Amstel. Damwanden, bouwkuipen, buispalen en zelfs duikers zijn aan de slag. Een mooi moment om ook in Ouderkerk aan de Amstel te starten met fietsrondleidingen, onder leiding van Peter Hollaar,  oud RWS'er en al enige tijd voorlichter tijdens de rondleidingen in Amstelveen. Aanmelden kan vanaf nu!

Meld u aan voor de fietsrondleiding in Ouderkerk aan de Amstel

Fietsrondleiding OA