A9 Badhoevedorp-Holendrecht

Oktober en november: A9 Badhoevedorp-Holendrecht drie weekenden dicht

In het laatste weekend van oktober en twee weekenden in november is de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht (deels) afgesloten voor doorgaand verkeer. Voor lokaal verkeer worden de op- en afritten 5 Amstelveen-Stadshart en 4 Ouderkerk aan de Amstel, richting Utrecht/Almere, zoveel mogelijk opengesteld.

Afsluitingen A9BAHO in oktober en november

A9 afgesloten

Afsluitingen A9: bereid je reis goed voor met Ask&GO

Tijdens de afsluitingen van de A9 in oktober en november is de persoonlijke reisadviesdienst Ask&GO actief. Zo ga je goed voorbereid op weg. Via WhatsApp of Facebook Messenger geef je aan waar je naar toe wilt, vanaf waar je vertrekt en hoe je het liefste reist. Een operator vertelt welke hinder je kan verwachten en op welke manier je het beste kan reizen. Zo voorkom je onverwachte tegenslag onderweg.

Ga goed voorbereid op weg met Ask and go

Ask en Go

Webinar over werkzaamheden A9 bij Ouderkerk aan de Amstel

Op dinsdag 7 november organiseren we om 20.00 uur een webinar over de werkzaamheden aan de A9 bij Ouderkerk aan de Amstel. Tijdens het webinar hoort u alles over waar we staan met de werkzaamheden en wat we volgend jaar gaan doen. Ook informeren wij u over het eindresultaat en wat dit straks concreet betekent voor Ouderkerk aan de Amstel. Aanmelden voor het webinar is verplicht. 

Meld u aan voor het webinar

Webinar OA

Breedste portaal van Nederland ingehesen bij knooppunt Holendrecht

In de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 oktober is het breedste portaal van Nederland ingehesen op de A9 bij knooppunt Holendrecht. Portalen zijn de stalen constructies boven wegen waar bijvoorbeeld borden of informatiepanelen op worden bevestigd. 

Breedste portaal van Nederland

Grootste portaal van Nederland

Eerste fietsrondleiding Ouderkerk aan de Amstel groot succes

De eerste fietsrondleiding langs de verschillende werkzaamheden aan de A9 bij Ouderkerk aan de Amstel is goed verlopen. Onder begeleiding van Peter Hollaar ging de groep met in totaal elf deelnemers op 18 oktober van start bij het gemeentehuis van Ouder-Amstel. 

Op woensdag 1 november en dinsdag 14 november zijn er nog enkele plekken vrij! Klik hier voor meer informatie.

Fietsrondleiding Ouderkerk