A9 Badhoevedorp-Holendrecht

Rijkswaterstaat verbreedt de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht naar vier rijstroken per rijrichting en legt een wisselbaan aan. Hierdoor verbetert de doorstroming en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Ook wordt de leefbaarheid in de omgeving vergroot. Bij Amstelveen komt de A9 over een lengte van 1,6 kilometer verdiept te liggen met drie overkappingen. Bij Ouderkerk aan de Amstel en Amstelveen komt veertien kilometer aan geluidschermen langs de weg en wordt extra stil asfalt aangebracht. Het project A9 Badhoevedorp-Holendrecht is onderdeel van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere.

Morgen webinar, woensdag inloopmarkt A9 Ouder-Amstel

We praten u graag bij over de werkzaamheden aan de A9 in Ouder-Amstel. Door de vele positieve reacties op de webinars (online informatiebijeenkomsten), hebben we ervoor gekozen om ook deze keer een webinar te organiseren, op dinsdag 24 mei. We vinden het ook belangrijk om live met bewoners en geïnteresseerden te praten. Daarom organiseren we ook een fysieke inloopmarkt op woensdag 25 mei. Meld u hier aan voor het webinar. Voor de inloopmarkt hoeft u zich niet aan te melden.

Webinar en inloopmarkt Ouder-Amstel

Studio webinar Ouder Amstel

Donderdag 9 juni nieuwe datum informatiemarkt A9 Amstelveen

De informatiemarkt van 12 mei is verplaatst naar donderdag 9 juni. Vanaf 19.00 uur kunt u binnenlopen in de Schouwburg in Amstelveen. Om 20.30 uur is de markt afgelopen. 

Tijdens de informatiemarkt zijn medewerkers van Rijkswaterstaat, VeenIX en de gemeente aanwezig om u meer te vertellen over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. Lees in dit artikel wat u kunt verwachten.

Informatiemarkt 9 juni

Informatiebijeenkomst

Terugkijken webinar Amstelveen en veel gestelde vragen

Op woensdag 11 mei organiseerde Rijkswaterstaat, samen met VeenIX, een webinar over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. Hieronder kunt u het webinar terug kijken en de meeste gestelde vragen lezen. 

Terugkijken webinar en veel gestelde vragen

Webinar

Betreed de wereld van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht tijdens de Dag van de Bouw op 18 juni

Neem plaats in één van de bouwmachines, bekijk de toekomstige A9 vanaf het uitkijkpunt met een VR bril, fiets of wandel mee met onze voorlichters langs de werkzaamheden aan de A9 of door het Stadshart en ga op de foto als echte bouwvakker! Kom naar de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni, van 12.00 uur tot 17.00 uur, en betreed de wereld van de A9 Badhoevedorp-Holendrecht!

Dag van de Bouw 2022

Dag van de Bouw 2022

De bouwers van de A9 Badhoevedorp – Holendrecht: Emilia María López Pardo

De verbreding van de A9 tussen knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht kan niet zonder alle uitvoerders die binnen en buiten aan het werk zijn. Een aantal van hen stellen we graag aan je voor. Zoals de Spaanse Emilia María López Pardo, die samen met haar man neerstreek in Amstelveen om te bouwen aan de A9.

Bouwers van de A9

Bouwers van de A9