A9 Badhoevedorp-Holendrecht

Rijkswaterstaat verbreedt de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht naar vier rijstroken per rijrichting en legt een wisselbaan aan. Hierdoor verbetert de doorstroming en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Ook wordt de leefbaarheid in de omgeving vergroot. Bij Amstelveen komt de A9 over een lengte van 1,6 kilometer verdiept te liggen met drie overkappingen. Bij Ouderkerk aan de Amstel en Amstelveen komt veertien kilometer aan geluidschermen langs de weg en wordt extra stil asfalt aangebracht. Het project A9 Badhoevedorp-Holendrecht is onderdeel van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere.

Informatiemarkt donderdag 12 mei Schouwburg Amstelveen gaat niet door

De inloopmarkt (informatiemarkt) over de verbreding van de A9 in de Stadschouwburg Amstelveen op donderdag 12 mei gaat niet door. 

Rijkswaterstaat heeft dit besloten op verzoek van de gemeente Amstelveen, in verband met het recente overlijden van wethouder Ellermeijer. De informatieavond wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Informatie hierover volgt.

Webinar

Het online webinar vindt wel plaats zoals gepland op woensdagavond 11 mei.

Studio webinar