A9 Holendrecht - Diemen (Gaasperdammerweg)

Rijkswaterstaat leg op de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen (Gaasperdammerweg) extra rijstroken en een tunnel aan. Dit project is onderdeel van de weguitbreiding tussen Schiphol, Amsterdam en Almere.

Weekend 17-20 sept: afsluiting A9 Holendrecht – Diemen

Van vrijdagavond 17 september tot maandagochtend 20 september is de A9 Gaasperdammerweg in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Diemen. Tijdens deze afsluiting krijgt de software van de tunnelsystemen een update en worden testen uitgevoerd. Daarnaast voeren we algemeen onderhoud uit.

Lees meer

luchtfoto A9 Gaasperdammerweg

Luchtfoto’s A9 Gaasperdammerweg juli 2021

Het park op het dak van de Gaasperdammertunnel krijgt steeds meer vorm. De vorderingen zie je het best vanuit de lucht. Herkent u de fietspaden die nu open zijn vanuit de lucht?

Lees meer

Luchtfoto park op tunneldak

Afsluitingen en werkzaamheden Loosdrechtdreef

Op donderdag 23 september en van maandag 27 tot en met woensdag 29 september is de Loosdrechtdreef tussen 20:00 en 05:00 uur afgesloten voor auto's. De Loosdrechtdreef is deze zomer opnieuw ingericht. Tijdens de nachtafsluitingen voeren we de laatste werkzaamheden aan deze weg uit.

Lees meer

luchtfoto Loosdrechtdreef

Voor in de agenda: 9 oktober 'Uitzwaaidag'

Op 9 oktober vieren we dat er een eind is gekomen aan een lange periode van bouwen. Zet het alvast in uw agenda. Meer informatie volgt binnenkort via bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl.

parkbruggen