A9 Holendrecht - Diemen (Gaasperdammerweg)

Rijkswaterstaat leg op de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen (Gaasperdammerweg) extra rijstroken en een tunnel aan. Dit project is onderdeel van de weguitbreiding tussen Schiphol, Amsterdam en Almere.

VIDEO: Park op dak Gaasperdammertunnel – nieuwe groene verbinding

Met het park op het dak van de Gaasperdammertunnel is er een nieuwe groene verbinding ontstaan. Buurtbewoners vertellen over het park en het project.

Lees verder en bekijk de film

portretfoto
Beeld: Rijkswaterstaat

18-19 november oprit Muntbergweg en Loosdrechtdreef 's nachts dicht

Van donderdag 18 november 21.00 uur tot vrijdag 19 november 05.00 uur voeren we onderhoudswerk uit bij de oprit van de Muntbergweg naar de A9 richting Utrecht/Schiphol en bij de oprit vanaf de Loosdrechtdreef naar de A9 richting Diemen. De opritten zijn dan afgesloten voor het verkeer. Verkeer wordt omgeleid, de routes worden met gele borden aangegeven. 

Lees verder

luchtfoto Park op tunneldak A9 Gaasperdammerweg
Beeld: Rijkswaterstaat

A9 Gaasperdammerweg in beide richtingen dicht van 26 tm 29 november

Van vrijdagavond 26 november tot maandagochtend 29 november is de A9 Gaasperdammerweg in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Holendrecht en knooppunt Diemen. Tijdens deze afsluiting krijgt de software van de tunnelsystemen een update en worden testen uitgevoerd. 

Lees verder

Luchtfoto A9 Gaasperdammertunnel
Beeld: Rijkswaterstaat

Laatste nieuwsbrief: Projectteam A9 Gaasperdammerweg zwaait af!

Het project A9 Gaasperdammerweg is klaar. Daarmee is een eind gekomen aan een lange periode van bouwen. Deze zomer ging het project al over van de uitvoeringsfase naar de onderhoudsfase. Dat betekent niet alleen veranderingen in de organisaties van Rijkswaterstaat en IXAS. Maar ook waar u uw vragen kunt stellen. 

Lees verder

groepsfoto omgevingsteam A9 Gaasperdammerweg
Beeld: Rijkswaterstaat