Nieuwsbrief onderhoud John S. Thompsonbrug Grave

Deze nieuwsbrief houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de onderhoudswerkzaamheden aan de John S. Thompsonbrug bij Grave. De John S. Thompsonbrug krijgt momenteel een grondige opknapbeurt. In deze nieuwsbrief aandacht voor de aanstaande tijdelijke gewichtsbeperking, nog geplande nachtafsluitingen en de zomerafsluiting in 2022.

Verbod voor vrachtverkeer boven 10 ton van 27 december tot en met 10 januari

Nog één periode is het nodig om de toegang tot de brug voor vrachtverkeer boven de 10 ton tijdelijk te verbieden. Dit verbod geldt vanaf 27 december in de vroege ochtend om 05.00 uur en duurt tot 10 januari 05.00 uur.

Lees meer

Nachtafsluitingen 3 en 12 januari

In november en december is de brug al enkele malen ’s nachts afgesloten en dat zal ook in januari ook nog vier keer het geval zijn.

Lees meer

Brug zomer 2022 dicht voor vervangen wegdek

In 2022 wordt de brug meerdere weken volledig afgesloten om het wegdek over de gehele lengte te kunnen repareren. De exacte planning kan nog wijzigen maar zoals het er nu naar uit ziet zal deze afsluiting rond de zomervakantie plaatsvinden.

Lees meer

Op weg naar een kleurrijk 2022

De mooie John S. Thompsonbrug zal in 2022 weer helemaal klaar zijn voor gebruik. De werkzaamheden daarvoor liggen nog steeds op schema, al kunnen weersomstandigheden zoals vorst of hoogwater de planning nog veranderen.

Dankzij hard werken maar zeker ook dankzij veel flexibiliteit, begrip en interesse van u als omwonende, betrokkene of anderszins geïnteresseerde krijgt de regenboogbrug weer haar kracht en kleurenpracht terug. Dank voor dat alles in 2021. We wensen u fijne feestdagen en dat 2022 voor u net zo kleurrijk mag worden als de John S. Thompsonbrug.

Lees meer