Nieuwsbrief project dijkversterking Marken

In deze editie van de nieuwsbrief over het project dijkversterking Marken leest u meer over de laatste stand van zaken. We geven u een projectupdate en stellen u voor aan twee nieuwe projectteamleden.

Mijlpaal dijkversterking Marken

De inzageperiode van het projectplan Waterwet en de bijbehorende stukken voor de buitenwaartse versterking van de dijk rond Marken is afgerond. Maaike Seppen, omgevingsmanager bij Rijkswaterstaat: ‘Dit is een prachtige mijlpaal, we hebben de planvormingsfase afgerond. Alle partijen hebben veel energie gestoken om deze mijlpaal met elkaar en de inwoners van Marken te behalen. Met als resultaat, een breed gedragen en realiseerbaar ontwerp. Op het plan is slechts één beroep ingediend. Dit beroep gaat over een inrichtingselement en heeft geen gevolgen voor de planning. We kunnen nu door naar de laatste fase van het project: het verder voorbereiden van de aanbesteding en het uitvoeren van het project. De werkzaamheden starten naar verwachting in 2023.

Lees meer

Even voorstellen: Tjaart Vos

Nu het project een volgende fase ingaat, draagt het team planuitwerking van Rijkswaterstaat het stokje over aan het team realisatie. Tjaart Vos is de nieuwe projectmanager. Hij stelt zich graag aan u voor.

Lees meer

Even voorstellen: Wouter Bulthuis

Wouter Bulthuis is de nieuwe omgevingsmanager van team realisatie. Ook hij stelt zich graag aan u voor.

Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat. Meer weten? Kijk op: rijkswaterstaat.nl

U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002. Onze collega’s zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 20.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen tussen 10.00 en 18.30 uur.