Nieuwsbrief project dijkversterking Marken

In deze editie van de nieuwsbrief over het project dijkversterking Marken leest u meer over de laatste stand van zaken. We geven u een projectupdate en informeren u over de resultaten van de enquête.

Update project Dijkversterking Marken

Op het eiland is er nog niet zo veel van te merken, maar achter de schermen van ons project wordt hard gewerkt om na de zomer de gekozen aannemer bekend te maken. De afgelopen maanden hebben de vier ‘gegadigden’ (bedrijven die interesse hebben om de klus te gaan doen’) vragen kunnen stellen zodat zij met een goede aanbieding kunnen komen. Eind juni moeten zij alle documenten inleveren en gaat een specialistisch team deze beoordelen. De planning is nu dat medio september bekend wordt gemaakt welke aannemer het project gaat uitvoeren. Dit is een kleine verschuiving van de eerder gepubliceerde planning in verband met de vakantieperiode.

Lees meer

Resultaten enquête

In april en mei is er door Amber Vermeij, een stagiair van Rijkswaterstaat, een onderzoek uitgevoerd onder de bewoners van Marken. Doel van het onderzoek was om meer inzicht te krijgen in hun wensen en behoeftes met betrekking tot de communicatie over het project Dijkversterking Marken. De respons was hoog. In totaal zijn 370 enquêtes verspreid en hebben we 190 enquêtes ingevuld retour ontvangen. Dit is een respons van meer dan 50%. Dat betekent dat we een goed beeld kunnen vormen.

Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat. Meer weten? Kijk op: rijkswaterstaat.nl

U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002. Onze collega’s zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 20.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen tussen 10.00 en 18.30 uur.