Nieuwsbrief project dijkversterking Marken

In deze editie van de nieuwsbrief Dijkversterking Marken leest u over de laatste stand van zaken van het project.

Projectupdate Dijkversterking Marken

De werkzaamheden bij de proefvakken verlopen voorspoedig; er zijn al vier lagen zand succesvol aangebracht. Hoe gaat het verder met de werkzaamheden en wat gaat in de komende periode nog meer gebeuren?

Lees meer

Nieuwe zwemplek feestelijk geopend

Als je toch bezig bent met het aanbrengen van zand, kan je er net zo goed een zwemstrandje bij aanleggen toch? Zo hebben we in de afgelopen weken aan de Westkade, in de kom van de Bukdijk, een nieuwe zwemgelegenheid gecreëerd.

Lees meer

Dijkversterking Marken nu ook op Facebook

Social media platforms zijn niet meer weg te denken uit ons sociale leven. Snel even een berichtje delen met je volgers en direct een reactie terug krijgen; op sociale media zijn de lijntjes heel kort. Sinds een paar weken is het project Dijkversterking Marken ook op facebook te vinden.

Lees meer

Een nieuwe look voor het online bezoekerscentrum

In het online bezoekerscentrum kun je alle informatie rondom de dijkversterking Marken vinden. Als je al een tijdje niet meer “op bezoek” bent geweest, is nu het moment om weer eens een kijkje te nemen.

Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat. Meer weten? Kijk op: rijkswaterstaat.nl

U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002. Onze collega’s zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 20.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen tussen 10.00 en 18.30 uur.