Nieuwsbrief uitbreiding A1 Apeldoorn - Azelo

Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de uitbreiding van de A1 tussen Apeldoorn en knooppunt Azelo (bij Almelo). Het (vracht)verkeer op deze snelweg neemt steeds meer toe. Dit zorgt voor veel vertraging. Daarom breidt Rijkswaterstaat dit traject uit tussen 2018 en 2025.

Voor meer informatie en achtergrond verwijzen we graag naar onze nieuwe projectwebsite www.A1oost.nl.

Informatieavonden Verbreding A1 Apeldoorn – Azelo

Rijkswaterstaat organiseert samen met bouwbedrijf Heijmans twee informatieavonden over de verbreding van de A1 tussen Apeldoorn en Azelo. De informatieavonden vinden plaats op woensdag 13 en donderdag 14 november, in respectievelijk Deventer (Colmschate) en Enter.

Lees meer

Planning

In 2019 en 2020 verbreden we de A1 tussen Twello en Deventer naar 2 x 4 rijstroken en de A1 tussen Deventer en knooppunt Azelo naar 2 x 3 rijstroken. Tussen 2021 en 2025 werkt Rijkswaterstaat aan de uitbreiding van de A1 tussen Apeldoorn en Twello.

Lees meer

Duurzame verkeersborden langs de A1

Langs de verbrede snelweg A1 tussen Apeldoorn en Azelo komen duurzame verkeersborden gemaakt van bamboe. De eerste hectometerbordjes zijn inmiddels geplaatst langs de A1 tussen Deventer-Oost en Bathmen en tussen Markelo en Rijssen.

Lees meer