Kaagbrug

Nieuwsbrief Vernieuwen bruggen en viaducten A44

De A44 is aangelegd in de jaren ’30. De bruggen en viaducten bij deze weg zijn door de jaren heen steeds meer en zwaarder belast door verkeer. De Kaagbrug, viaducten Lisserweg en Hoofdvaart en het Spoorwegviaduct zijn daarom aan vervanging toe. Tijdens de eerste informatiebijeenkomst heeft het projectteam kennis gemaakt met de omwonende.

Informatiebijeenkomst voor buren van de A44

De viaducten Lisserweg, Hoofdvaart, het Spoorwegviaduct en de Kaagbrug worden vanaf 2024/2025 vervangen. Dat duurt nog wel even. Maar het verantwoordelijke projectteam van Rijkswaterstaat wilde al vroegtijdig kennismaken met de omwonenden. Op 29 juni 2022 organiseerden we daarom een informatiebijeenkomst voor bewoners en bedrijven in de buurt van de A44.

Nieuwsbrief Informatiebijeenkomst 29 juni

Informatiebijeenkomst 29 juni

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat. Meer informatie vind je op de projectwebsite of op de website van Rijkswaterstaat.

Heb je vragen?

Stel ze via projecta44@rws.nl. Je kunt (ook) gratis bellen met de landelijke informatielijn: 0800-8002. Dit nummer is bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 20.00 uur, en in het weekend en op feestdagen van 10.00 tot 18.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief

Ken je mensen die deze nieuwsbrief ook willen ontvangen? Aanmelden kan via Nieuwsbrieven Rijkswaterstaat.

Project A44: vervangen brug en viaducten

De A44 is een van de oudste snelwegen in Nederland. Ze werd in de jaren ’30 van de vorige eeuw gebouwd; net als 17 viaducten en bruggen op het stuk tussen Haarlemmermeer en Wassenaar. Hiervan zijn drie viaducten en een beweegbare brug nu écht aan vervanging toe. Dat gaat Rijkswaterstaat de komende jaren realiseren, zodat u veilig van de A44 gebruik kunt blijven maken en de regio bereikbaar blijft.