Nieuwsbrief wegverbreding N50 Kampen - Kampen Zuid

Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van het Rijkswaterstaatproject wegverbreding N50 Kampen -  Kampen Zuid. In deze nieuwsbrief informeren wij u over de online bewonersavond die op 12 november plaatsvindt.

Online informatieavond wegverbreding N50 Kampen - Kampen Zuid

Donderdag 12 november bent u van harte welkom op de online informatieavond over de wegverbreding N50 Kampen-Kampen Zuid. Het doel van deze online bijeenkomst is om u – op veilige afstand – op de hoogte te brengen van de voortgang van het project. Het projectteam praat u bij over waar het project nu staat en wat u de komende tijd kunt verwachten. Ook zijn we benieuwd welke vragen er bij u leven en willen wij die graag beantwoorden.

Inhoud online bijeenkomst

  • We heten u graag om 20.00 uur welkom. Dan stellen we het projectteam aan u voor.
  • Het projectteam geeft vervolgens een presentatie over het project en een toelichting op verschillende aspecten van het project, zoals geluid, landschap en natuur. Ook ziet u beelden van het ontwerp van de weg en de ligging en vorm van de geluidswallen. Tot slot nemen we u mee in de procedure rond de besluitvorming. 
  • U mag vragen stellen. Het projectteam zal deze zoveel mogelijk tijdens de online bijeenkomst beantwoorden.

Om u alvast een idee te geven, de vragen kunt u tijdens de online informatieavond via whatsapp stellen. Met tekst of door een berichtje in te spreken. U hoort aan het begin van de avond hoe het precies werkt.

  • Afsluiting is om circa 21.00 uur.

Aanmelden informatieavond

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden:

https://aanmeldenrws.nl

U krijgt een bevestigingsbericht met daarin de link naar de online informatieavond.

Als u nu al vragen heeft, stel ze in een e-mailbericht naar: wegverbredingN50@rws.nl.

Dit online initiatief komt voort uit de restricties die momenteel gelden ten aanzien van fysieke bijeenkomsten. Bij de opnamen worden voorzorgsmaatregelen in acht genomen i.v.m. het coronavirus.

Zie voor de tussenuitspraak van de Raad van State en nadere onderbouwing van de stikstofdeposities voor infraprojecten:

https://www.raadvanstate.nl/uitspraken/@124071/201702813-1-r3/